Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски с обръщение към нацията украинците след 600 дни война

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога разгласява послание към украинските жители след 600 дни на пълномащабна война, предаде Укринформ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11916
" Шестстотин. Волята, която не се предава, реализира независимост. Свободата, която се основава на единение, постоянно надвива. Да не губим единството. Да не разрешаваме на подозренията да подкопаят волята. Всеки ден би трябвало да вършим Украйна по-силна. Всеки ден би трябвало да унищожаваме окупатора. Всеки ден би трябвало да вършим всичко допустимо, с цел да подсигуряваме, че бъдещето на украинците ще принадлежи само на украинците ", написа президентът в своя обява във Facebook.

Зеленски благодари на всички, които се борят и работят за свободата на Украйна. Той също по този начин отдаде респект на всички, които са дали живота си за запазването на нацията. " Със сигурност ще победим ", увери украинският президент.

Украинските отбранителни сили са отстранили към 288 630 съветски агресори от 24 февруари 2022 година до 16 октомври 2023 година, показва Укринформ, представена от Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР